Rose Sec Zvonko Bogdan, najbolje roze vino Srbije | Vinarija Zvonko Bogdan Skip to main content

Rose Sec Zvonko Bogdan, najbolje roze vino Srbije

Sre, 12/21/2016 - 10:22

Pri kraju smo još jedne godine, slažu se utisci, sumiraju rezultati. Ocenjujemo sami sebe, a procenjuju nas i oni koji su se sa nama češće družili. Nakon niza priznanja sa velikih svetskih takmičenja stigla je na red i reč domaćih vinskih znalaca.

U tradicionalnom godišnjem izboru najboljih vina, vinarija, vinskih i vinarskih nagoveštaja i još svega po malo oko vina, redakcija Vino.rs sakupila je na jednom mestu ono što je obeležilo 2016. godinu u vinskoj Srbiji.

U tom izabranom društvu, vinaVinarije Zvonko Bogdan našla su se na visokim pozicijama, počevši od Rose sec 2015, kom je pripala titula najboljeg u kategoriji rozea, do Cuvee No.1 2014 i Icon Campana Albus 2013, koji su se našli u vrhu crvene i bele piramide najboljih srpskih vina.

Visoki plasman u tri osnovne kategorije koji govori o kvalitetu, zapažena nova vina (Pinot Grigio 2015 i Rose sec), najbolje etikete koje svojim autentičnim likovnim kreacijama potvrđuju umetničku dimenziju vinskog stvaralaštva, uspešan marketing i prepoznatljiv brend koji je podvučen harizmatičnošću i postojanošću pevačke legende čije ime nosi, svrstava Vinariju Zvonko Bogdan među najbolje.

I konačno, vinarija, vino, etiketa, kvalitet, umetnost, pesma...sve je to satkano u flaši belog, crnog, roze vina Zvonka Bogdana koja vam putuje u susret s porukom da se i sami u to uverite.