Skip to main content

Poseta Vinariji

Image

OBILAZAK VINARIJE I DEGUSTACIJA VINA


Kapije Vinarije Zvonko Bogdan širom su otvorene za sve posetioce i ljubitelje koji žele da dožive čari nastanka vina i u prelepom ambijentu uživaju u degustaciji vina koja nose pečat Palićkog vinogorja.

OBILAZAK STANDARD – Vođeni obilazak sa degustacijom 3 vrste vina - Classic line... 900,00 rsd
OBILAZAK PREMIUM – Vođeni obilazak sa degustacijom 4 vrste vina - Premium line... 1300,00 rsd
OBILAZAK LUX – Vođeni obilazak sa degustacijom 6 vrsta vina - Premium i Icon line... 1700,00 rsd


Radno vreme:
Nedelja – Sreda: 10 - 16 h
Četvrtak – Subota: 10 - 18 h


Za sve informacije i rezervacije možete da nam se obratiti putem:
Tel: +38162 789 979
E – mail: turizam@vinarijazvonkobogdan.com

Obilasci su mogući za individualne i grupne dolaske i odvijaju se u pratnji stručnog vodiča na srpskom, engleskom ili mađarskom jeziku.

Degustaciju vina upotpuniće po Vašoj želji i raznovrsna ponuda Wine plattera:

 

Wine Platter Basic 

Za 2 osobe
Orasi, lešnik, badem, grožđe, sir grana padano, suve šljive, suve kajsije, džem od kajsija, sir brie, hlebni štapići. 

Cena: 555 din po osobi

Image

Wine Platter Standard 

Za 2 osobe
Orasi, lešnik, badem, grožđe, sir brie bleu, hlebni štapići, grožđe, suva šljiva, suva kajsija, džem od kajsija, buđola, kobasica, sir camembert, sir rougette. 

Cena: 780 din po osobi

Image

Wine Platter Premium 

Za 2 osobe
Zelene masline, orasi, lešnik, badem, sir chevee, sir rougette, sir grana padano, budola, kobasica, pršuta, sir brie bleu, sir camembert, grožđe, dinja, hlebni štapići. 

Cena: 980 din po osobi

Image

SPECIJALNA PONUDA 

Za istinske ljubitelje vina postoji kutak koji će ih očarati. "Lux sala" može da ugosti do 12 gostiju a prostor je elegantan i očavarajući, garantuje privatnost za sve goste. "Lux sala" je pogodna za organizaciju sastanaka menadžment timova ili hedoniste željne uživanja u vrhunskom vinu i specijalitetima naše kuhinje. 

Najava dolaska i rezervacija minimum 48h ranije.

Premium Wine & Deli

Chevre sir, grana padano, camember, gorgonzola dolce, buđola, domaći čvarci, San Danielle prosciutto, pepper salami, zelene masline, badem, sveže voće

Cena: 6580 rsd po osobi

Ponuda obuhvata obilazak Vinarije sa degustacijom 4 vina iz Classic i Premium linije, posluženje navedenog menija i posluženje 1 flaše vina iz Classic ili Premium linije za 2 osobe. Ponuda je u trajanju od 3 sata i važi za minimum 2 osobe.

Lux Wine & Deli

Wine platter premium
Juneći carpaccio/Tuna tartar

Filet steak, biftek gratiniran sa džemom od ljubičastog luka, juneća tagliata. Tuna steak, lignje na žaru. Grilovano povrće, krompir sa puterom i začinskim biljem, marinada.
Baby spinach salata sa cherry paradajzom.

White lady cake

Cena: 14100 rsd po osobi
 

Ponuda obuhvata obilazak Vinarije sa degustacijom 6 vina, posluženje navedenog menija i posluženje rakije u vidu aperitiva i vina iz Classic i Premium linije za vreme ručka. U trajanju  je od 3 sata i važi za minimum 6 osobe.

Zakoračite u svet vina i zajedno sa nama krenite na putovanje ka mestu gde se vino I muzika nadovezuju, otkrivajući novu dimenziju i lepotu života.