Nagrada za najbolji kvalitet usluga | Vinarija Zvonko Bogdan Skip to main content

Nagrada za najbolji kvalitet usluga

Čet, 01/31/2013 - 14:39

Vinarija Zvonko Bogdan dobitnik je godišnje nagrade Privredne komore Vojvodine za dostignuti kvalitet usluga. Pored "Vinarije Zvonko Bogdan", najviše priznanje Privredne komore Vojvodine za kvalitet usluga u 2012. godini, dobili su i hoteli "Master" i "Best Western Prezident" u Novom Sadu i "Vinska kuća Kovačević" iz Iriga. Predsednik Privredne komore Vojvodine Ratko Filipović podsetio je da se priznanja dodeljuju već deceniju i po, u okviru akcije Privredne komore Vojvodine na promociji i podsticanju kvaliteta usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti gde se zahtevaju velik trud i neprekidan angažman.

Povodom dodele priznanja dvema vinarijama, pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin osvrnuo se i na višestruki značaj razvoja vinarstva. On je najpre podsetio da su vinski putevi u mnogim zemljama veoma moderno uređeni i predstavljaju atrakciju, a jedan od vinskih puteva Evrope ide i preko Vojvodine. Zatim je istakao da je vinarstvo naša sve uspešnija privredna grana, sa sve većim površinama pod vinogradima i sa sve većim brojem vinogradara, te da se kod nas sve više uvažava činjenica da su vinogradarstvo i vinarstvo danas u svetu postali odraz civilizacijskog napretka svakog društva.

Inače, priznanje "Kapija uspeha" dodeljuje se za dostignuti kvalitet usluga, na osnovu kriterijuma kao što su: kategorisani objekti smeštaja, restorani, licencirani organizatori putovanja i objekti koji na najbolji način predstavljaju multietničku zajednicu Vojvodine i doprinose oblikovanju vojvođanskih turističkih vrednosti. Pored "Kapije uspeha", Komora je dodelila i Plakete za kvalitet usluga firmama koje su dostigle zavidan nivo organizacije poslovanja i odnosa prema gostima, u svim kategorijama.