Mediteraneo festival vina | Vinarija Zvonko Bogdan Skip to main content

Mediteraneo festival vina

Uto, 12/04/2012 - 14:46

Vinarija Zvonko Bogdan je po drugi put učestvovala na Mediteraneo festivalu vina koji je ovog vikenda održan u renoviranom beogradskom hotelu Metropol.

Tokom dva dana sajma posetioci su bili u prilici da degustiraju vina velikog broja izlagača, kako iz zemlje, tako I iz regiona, probaju pršute, masline I razne druge delicije, te da uživaju u kulinarskim radionicama šefova kuhinja zemalja iz okruženja.

Zanimljiv aspekt manifestacije bila su i stručna predavanja na temu vina i Master Class programi tokom kojih su se odabranom broju zainteresovanih posetilaca obratili predstavnici i tehnolozi trenutno najpoznatijih vinarija u Srbiji. Na Master Class programu Vinariju Zvonko Bogdan je predstavio direktor vinarije, gospodin Zlatko Živanić, koji je ovom prilikom otkrio i planove ove mlade vinarije u skorijoj budućnosti. Učesnici Master Class programa su takođe bili u prilici da pod stručnim vođstvom profesionalnog sommeliera degustiraju sva vina Vinarije Zvonko Bogdan koja se trenutno nalaze na tržištu.