Skip to main content

Winery

Vinarija Zvonko Bogdan je svoj put započela 2008. godine kada se objedinjujući specifičnost i tradiciju Palićkog vinogorja sa najsavremenijom francuskom tehnologijom uputila ka jasnom cilju da proizvodi vina vrhunskog kvaliteta koja nose pečat podneblja s kog dolaze.

Usidrena u moru svojih vinograda na istočnoj obali jezera Palić, na samom severu Srbije, Vinarija je izgrađena u stilu secesije, karakteristične za tradicionalnu arhitekturu Palića i obližnjeg grada Subotice.

Veličanstveno zdanje Vinarije koje jasno upućuje na gotovo nezaobilazan spoj vina i umetnosti dostojno je utočište sve poznatijeg i priznatijeg vina, ali i dobar domaćin za sve koji požele da vide i dožive gde se i kako ono rađa.

It is during our darkest moments that we must focus to see the light.

Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pevača starogradskih pesama, gospodina Zvonka Bogdana, čija su umetnost i ime sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.

Od samog početka, naša misije je da ponudimo najkvalitetnija vina, dostojna slavne vinarske istorije našeg kraja. Zato je vinarija Zvonko Bogdan opremljena savremenom opremom koja garantuje da će u svakoj boci našeg vina, grožđe i teroar pokazati svoj puni karakter. Od pažljivo selekcinisanog  grožđa iz naših vinograda godišnje proizvodimo 400 000 boca vina u kojima uživaju potrošači na svim meridijanima i koje redovno osvaja najviša svetska priznanja.