Superwine 4.0 | Zvonko Bogdan Winery Skip to main content

Superwine 4.0

Mon, 07/04/2016 - 15:09

Proteklog vikenda, četvrti put za redom u luksuznoj marini na bazenskom kompleksu u nautičkom naselju Porto Montenegro u Tivtu održan je jedan od najatraktivnijih vinskih događaja u jugoistočnoj Evropi, SuperWine 4.0.

Ekskluzivna vina, ekskluzivni gosti i lokacija, koncept su ovog događaja pa pažljivo izabrane vinarije i specijalni gosti iz celog sveta, kao i luksuzni ambijent Porto Montenegra zaokružuju priču o najprestižnijem događaju u ovom delu Evrope.

Tridesetak odabranih evropskih vinskih kuća predstavilo je svoja vina brojnim posetiocima , a pored degustacije program je bio obogaćen i muzičkim i gastro sadržajima.

Osmišljen kao kombinacija ekstravagantnog vinskog partija i klasičnog salona vina u nesvakidašnjem ambijentu, SuperWine iz godine u godinu potvrđuje poziciju najekskluzivnijeg vinskog spektakla u ovom delu sveta.

Vinarija Zvonko Bogdan prati isti trend pa je i ovaj put u prestonicu vinske elegancije ušetala obogaćena novim etiketama i ovenčana sjajnim medaljama sa eminentnih takmičenja.